Wie zijn we

Autel is een onafhankelijk systeem integrator op het gebied van Industriële automatisering. Dit betekent de engineering van automatiseringstoepassingen en besturingsprojecten, dit alles systeem onafhankelijk vanaf het basisconcept tot en met de oplevering. We zijn gespecialiseerd in alles wat met PLC, HMI en SCADA programmatie te maken heeft. PLC sturingen, systeem overschrijdende interfacing, HMI & SCADA visualisatie, remote I/O, veldbussen, industriële netwerken… het zijn maar enkele domeinen waarin we onze expertise hebben opgebouwd.Kortom, Autel is veel meer dan een engineeringsbureau en PLC expert. We zijn een allround onafhankelijk systeem integrator met een multidisciplinaire expertise.

Dankzij onze uitgebreide ervaring bij bedrijven van verschillende grootordes en in verschillende sectoren, begrijpen we snel welke behoeften uw management of bedrijf heeft. Een start-up of kmo heeft nu eenmaal andere noden dan een multinational met meerdere vestigingen.

Autel kan u ook inschakelen voor één of meerdere specifieke opdrachten of deelprojecten. Hoe ver onze service precies reikt, bepaalt de klant helemaal zelf.

Consulting / detachering

U heeft een consultant nodig voor een kleine aanpassing, kort- of langlopend project? Ook deze diensten horen tot onze service. Wij werken zoveel mogelijk met ons eigen team en vaste partners. Omdat we een vlakke organisatie zijn met korte communicatie lijnen, kunnen we bijna altijd de vertrouwde contactpersoon ter plaatse sturen zodat kennisoverdracht, continuïteit en een vlotte communicatie garandeert wordt.M.a.w. Autel verschaft zijn klanten extra capaciteit en kennis voor kort- en langlopende projecten en dit wereldwijd.

Onze engineers kunnen ter plaatse in uw bedrijf werken, op (werf) locatie zoals bv. voor indienstname projecten (commissioning) of bij ons op kantoor met het nodige testmateriaal. Wij streven er voortdurend naar om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen. Als u voor de Autel consultancy / detachering  kiest, kiest u voor een zeer transparante samenwerking.

Wilt u meer weten over onze consultancy en detacheringsoplossingen of wenst u graag een offerte? Laat het ons weten, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakend gesprek.